La Cocina Sitges Restaurant

Estem tancats per vacances fins a l'abril de 2019
quan tornem a estar oberts per donar-vos la benvinguda

Benvingut al Restaurant La Cocina Sitges

Ideal per a un bon dinar, prendre alguna cosa o socialitzar en qualsevol ocasió.

Horari: de les 19:30 h a la mitjanit (Tancat els Dilluns i Dimarts)

Benvingut al Restaurant La Cocina Sitges

Ideal per a un bon dinar, prendre alguna cosa o socialitzar en qualsevol ocasió.

Horari:de les 19:30 h a la mitjanit
(Tancat els Dilluns i Dimarts)

Benvingut al Restaurant La Cocina Sitges

Ideal per a un bon dinar, prendre alguna cosa o socialitzar en qualsevol ocasió.

Horari: de les 19:30 h a la mitjanit (Tancat els Dilluns i Dimarts)

Un restaurant nou, modern, d'estil mediterrani, al cor de la ciutat.


Mostra el menú

El recientemente reabierto La Cocina Sitges pretende ser una parte vibrante de la escena local de Sitges con un firme compromiso de mostrar ingredientes de temporada con una experiencia gastronómica total diseñada para estimular los sentidos.

Los propietarios conjuntos Andrew James Hunt y Adrian O'Brien se enorgullecen en presentar al chef Charles Pearce, de renombre internacional, a la cabeza del restaurante, con una ambición renovada de exhibir alimentos y vinos de calidad y presentar un nuevo y emocionante tipo de experiencia gastronómica a la ciudad catalana de Sitges.

Ubicada en una pintoresca calle, La Cocina Sitges atraerá tanto a viajeros internacionales exigentes como a amantes de la comida, con una experiencia culinaria moderna y completa. Sitges se encuentra a 35 km al suroeste de Barcelona, y es un destino internacional conocido por su festival de cine, el carnaval y su estilo de vida relajado y progresivo.

El chef Charles Pearce es una gran parte de este mundo, trayendo consigo las experiencias acumuladas de los mejores restaurantes en el Reino Unido, Milán y San Francisco. Él ha creado un nuevo menú de fusión gastro-cultural que es creativo y pensado hasta el más mínimo detalle.

Con nuestra cocina abierta, comedor con aire acondicionado, terraza cubierta y mesas de la calle al aire libre que ofrecen experiencias gastronómicas relajadas y agradables en un entorno de diseño contemporáneo, La Cocina Sitges es una nueva aventura para los propietarios y el nuevo equipo, que ofrece un animado y una experiencia gastronómica inesperada que eso es seguro para atraer a su clientela, una y otra vez.

Menú

Creiem que un bon àpat i un bon vi han d'alimentar l'ànima i alegrar qualsevol ocasió. Tots els nostres ingredients són de proveïdors locals que comparteixen aquesta mateixa filosofia i ens asseguren màxima qualitat i productes frescos de temporada.

Reserveu la vostra taula
La Cocina Sitges 1
La Cocina Sitges 1

Reserveu avui mateix la vostra taula.

Cuina oberta, menjador amb aire condicionat, terrassa coberta, taules a l'aire lliure… A La Cocina gaudireu d'una experiència gastronòmica refinada, agradable i relaxada en un ambient contemporani.

Per fer una reserva, empleneu el formulari de la dreta.
També podeu trucar al 938 531 317 enviar-nos un correu electrònic a bookings@lacocinasitges.com amb les dades de la vostra reserva.

Us hi esperem!

Peticions especials
Estem preparats per adaptar-nos a qualsevol tipus de requisit alimentari específic si ens aviseu amb antelació. Us informem que els plats elaborats a la nostra cuina poden contenir llet, ou, blat, grans de soia, cacauets, fruits amb clofolla, peix o marisc. Comuniqueu qualsevol al·lèrgia o intolerància al nostre personal.

Proveu el nostre menú de degustació de xef

Menú de 5 plats o 8 plats seleccionats pel xef, amb maridatge de vins Sommelier
Només disponible amb reserva

5 cursos : €50.00 per persona
8 cursos : €70.00 per persona
Emparedat de vins de sommelier: +€30.00 per persona

  • La Cocina Sitges 1
  • La Cocina Sitges 2
  • La Cocina Sitges 3
  • La Cocina Sitges 4
  • La Cocina Sitges 5
  • La Cocina Sitges 6
La Cocina Sitges
Horari
  • de les 19:30h a la mitjanit
  • (Tancat els Dilluns i Dimarts)
Contacte
La Cocina Sitges

Benvinguts a La Cocina Sitges, un restaurant amb unes vibrants parets blanques i un ambient íntim i relaxat al cor de Sitges. Compartiu moments únics amb la vostra gent mentre assaboriu plats exquisits que es caracteritzen per la seva simplicitat i modernitat.

Cards accepted

Segueix-nos a Instagram

© Copyright 2018 | La Cocina, Sitges. Tots els drets reservats.

Top